Ceger   Pišite   Zovite   Karta  

Gurmanluci


Partneri

    Plavi Dunav - Pančevo
    Adonis - Soko Banja
    VEGA ADM - Čenta
    SD - Martonoš

Pohovana svinjska šnicla na bečki način - 94
Pohovana svinjska šnicla na bečki način - 94
 Informacije o proizvodu:  Ocena:
     proizvođač:  Лалински кетеринг
     kod proizvoda:  LK-672
dostupnost: na raspolaganju
Cena: 670.00 din/porcija
Ako promenite količinu, obavezno kliknite 'Preračunaj':   
Količina:
  porcija    
Ukupno za plaćanje: 5,360.00 din

Sadržaj i sastav

     Sadržaj: pohovana šnicla od svinjskog lax-karea na bečki način sa pečenim krompirom ukupne težine oko 450 g. Sastav: svinjsko meso, jaja, krompir, mleko, margarin, prezle, so, brašno, svinjska mast. Pakovano u posude koje se mogu zagrevati u mikrotalasnoj rerni.


Уживајте у предивном оброку. Пријатно!

Opis proizvoda

     Ovo omiljeno jelo kod gurmana, skoro uvek izaziva dilemu kog je porekla, od čega se pravi. Rasprave idu čak dotle da izazivaju žučne diskusije. Da rasčistimo - originalna Bečka šnicla (Wiener schnitzel) pravi se isključivo od telećeg mesa. Čak je to zakonom propisano i austrijski zakon tačno određuje da se teletina isključivo koristi za ovo jelo! Kod nas se kao meso koristi najviše piletina (Hühnerschnitzel Wiener Art), svinjetina (Schweinswiener), a ređe ćuretina (Putenschnitzel Wiener Art). Teletina se kod nas ne koristi skoro nikada zbog visoke cene ovog deficitarnog mesa. Tako da se za sve ostale vrste mesa može reći da je pohovano na "bečki način".


Уживајте у предивном оброку. Пријатно!